onsdag den 28. november 2012

Masser af fisk!


Nicolaj Kaas og fiskekammeraten, Marc, var forleden en tur på kysten på jagt efter de blanke. Valget faldt på en plads, hvor de tidligere har fisket, og allerede i første kast var der bud efter Nicolajs Bornholmerpil i hvid/oliven/sort - også kaldet Tobisfarven, men fisken - en målsfisk, genudsatte sig selv ved stangspidsen. Kastet efter fik Nicolaj en flot blankfisk på 54 cm, og da der åbenbart var en stime inde og vende, siger han til Marc, at han skal skynde sig at kaste mens fiskene er der, og kort efter får Marc en fin blankfisk på 50 cm - hans første over målet på Stevns!
Da Nicolaj igen er klar til at fiske får han kort efter endnu en blankfisk på 42 cm.

De 2 kammerater får yderligere kontakt med nogle fisk i størrelsen 2-3 kilo, men de blev ikke hængende, og Nicolaj sluttede dagen af med en undermåler.

En dejlig dag på Stevns, slutter Nicolaj, og det kan man jo kun tilslutte sig. Der er intet så godt som disse lynende blanke vinterfisk, hvor skællene rasler af så snart man rører ved dem.

Nu lover DMI jo desværre vinter i den kommende tid, og vi krydser fingre for, at kuldeperioden ikke bliver alt for lang, for det gavner bestemt ikke fiskeriet.

1 kommentar:

  1. Ser du som i har haft en rigtig god dag,det er flot,Tillykke med de flotte havørreder.

    SvarSlet