søndag den 18. november 2012

En håndfuld af de blanke


 
Jeg modtager jævnligt fangstrapporter fra brugere af denne blog, og Milivoj Saric er den absolutte topscorer når det gælder fangster på kysten. Han bruger også en del tid på det, og det er jo som bekendt vejen frem hvis man vil fange fisk.
Jeg selv, der blot fisker nogle få timer hver uge må tage til takke med en fisk fra tid til anden, og det understreger jo blot det faktum at man skal tilbringe ret meget tid ved vandet, hvis man vil øge antallet af sine fangster.
 
Milivoj har i den forgangne uge igen ramt et par stimer af de blanke, og den ene dag fangede han ialt 14 fisk, hvoraf 3 blev hjemtaget. Han mistede også en rigtig flot fisk på ca. 3 kilo, der efter en super fight desværre afkrogede sig selv på netrammen.
Nogle dage senere fangede han ialt 6 fisk på en tur til kysten, og det må jo siges at være et ganske pænt resultat.
 
Disse fangster fortæller først og fremmest om ihærdighed, flid og mange timer på kysten, men sandelig også, at antallet af fisk langs kysten her i det Østsjællandske er ganske højt, trods vedholdende påstande om det modsatte.
Det er også påfaldende, at størsteparten af disse fisk udgøres af grønlændere og overspringere, og det tegner i hvert fald til at blive en god vintersæson for de, der vælger at trodse kulden og tage på kysten.
 
Tilbage er kun at håbe på, at vinteren bliver mild.1 kommentar: