søndag den 21. december 2014

Gang i de blanke


Milivoj Saric tog en tur på kysten i dag, og han konstaterede straks at der lugtede af fisk, for vandet var grumset - altså perfekte forhold, og han havde da heller ikke fisket mere end 10 minutter før den første fisk på ca. 45 cm måtte op og vende.
Mili skrev en besked til Jan, som lettede anker og kørte mod kysten. Inden Jan nåede frem havde Mili haft 14 fisk inde og vende.
Da Jan ankom fik han en blankfisk på ca. 2 kilo allerede i første kast, og lidt efter en nedfaldsfisk på ca. 4 kilo, som allerede var blevet blank.Da turen var slut ud på eftermiddagen havde Mili fanget 17 fisk med den største på 2,2 kilo, som huggede 3 meter fra stangspidsen, og Jan havde fået 5.
Den brede Bornholmerpil i sølv, samt kobber/sort i 15 gram og 22 gram stod for fangsterne denne dag.

Ingen skal påstå at der mangler fisk derude - hvem der bare havde tid til at fiske.

1 kommentar:

 1. Hej Ole

  Turen idag var en ren og skær spontan handling, da Mili smed en SMS. Egentlig skulle dagen have været brugt til indkøb af de sidste Julegaver, men jeg nåede heldigvis begge dele - både fiskeri og gaverne ;O)

  De 5 fisk på 2 1/2 times fiskeri, må siges at være okay. Desværre klarede vandet på pladsen rimeligt hurtigt op. Og ja, så bliver det jo ofte en hel del sværere, at få fiskene i tale... idag var ingen undtagelse i den henseende.

  Vi ses

  Hilsen Jan Svendsen

  SvarSlet