fredag den 18. april 2014

Status på kysten


Anders Schultz har været så venlig at sende denne friske update fra kysten:Hej Ole,

Har været på kysten to gange indenfor den seneste uge.

Der har været rigeligt med fisk under land. Det er tydeligt at tobiserne er på menuen. Den stille overflade er gentagne gange blevet brudt at store hober af fisk på aggresiv jagt efter de små fisk. Ørrederne har dog kun været inde for at jage i kortere perioder for efterfølgende helt at forsvinde.

Det er blevet til 7 fine fisk på ca. 4 timers fiskeri. En enkelt hjemtagen fisk havde ud over tobiser også rejer og tanglopper i maven. Alle fisk er iøvrigt blevet taget på fluen guldbassen.

Selv falderne er ved at være i form igen. Jeg har vedhæftet et billede af en falder på ca. 63 cm og som du kan se mangler den ikke det store i at være fit for middagsbordet. Den svømmer selvfølgelig igen efter den hurtige fotosession.

At der hverken skulle være byttedyr eller fisk kan jeg under alle omstændigheder afkræfte. For dog at opleve det ved selvsyn, kræves, at man er på kysten på de rigtige tidspunkter.

Med venlig hilsen

Anders

---

Tak for info, Anders.
Dine oplysninger bekræfter blot, hvad jeg selv har set og hørt på det seneste, og det er meget positivt. Jeg har ikke selv haft fornøjelsen af nedfaldsfiskene, men kender andre fiskere, som har truffet dem så sent som i går. 

Jeg kan så supplere med, at fortroppen af hornfisk også har indfundet sig på det østlige Sjælland, og der blev sågar fanget en helt nede ved Fakse Ladeplads i går.
Så lige om lidt er de overalt, og hvis man ikke er til hornfisk, så kan man vælge at sætte grejet væk i skabet, og vente til efteråret, eller man kan sætte nye batterier i pandelampen og fiske i de mørke timer.

God påske derude ved vandet og hjemme ved frokostbordene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar