lørdag den 19. oktober 2013

Vindskifte gav fisk


Efter en længere periode med ganske hård vind fra øst- og sydøstlige retninger, og dermed intet fiskeri langs kysterne på Stevns, blæste der i går mere gunstige vinde fra nord- og nordvest, og det lokkede Milivoj Saric en tur på kysten.

Han fiskede i løbet af dagen på flere forskellige pladser, og på den ene fik han 2 fisk lige på målet, som begge blev genudsat.
Efter et pladsskifte fik han en undermåler, og så denne fine efterårsfisk, der stadig har lidt af det blanke skær tilbage. Fisken vejede 3,1 kilo fordelt på 64 cm.
Alle fisk blev fanget på en 24 grams kobberfarvet Bornholmerpil.

Jeg får i øjeblikket en del meldinger om mange undermålsfisk, helt fra Nordsjælland og ned til Stevns. Fiskene er typisk mellem 25 og 35 cm, og de hugger villigt på forskelligt endegrej. Nogle steder optræder de i store stimer, og mit bedste råd til mine medfiskere er, at såfremt I render ind i sådan en stime, så indstil fiskeriet og skift plads.
Det er de kommende års fisk, som vi gerne skulle nyde godt af når de har nået en mere attraktiv størrelse, og så er der jo ligefrem ingen grund til at skade dem med vores kroge allerede nu.

1 kommentar:

  1. Flot havørred igen Milivoj,Et stort tillykke med den flotte havørred..

    SvarSlet