tirsdag den 23. september 2014

Med Snurrebassen på morgentur


En god grejfremstiller kendetegnes blandt andet ved, at han selv tester det grej han fremstiller, og således også Ole Gregersen, som trods meget lidt tid til rådighed i hverdagen, fandt hul i kalenderen til en morgentur ved solopgang i dag.

Ud over en portion af den friske morgenluft, så var formålet at teste den nye Snurrebasse Slim, og den første der blev våd var en i "Albino" farven - hvid, hvis nogen skulle være i tvivl. Der skulle ikke gå lang tid før en farvet opgangsfisk på anslået 3 kilo faldt for Snurrebassen, og efter nænsom afkrogning fik den lov at svømme videre.

Da solen stod op skiftede Ole til en identisk Snurrebasse, bare i forsølvet udgave, og på den fik han i løbet af et par timer en fin blankfisk på 47-48 cm, samt endnu en farvet opgangsfisk i samme størrelse som den første - den fik naturligvis også lov til at svømme videre. Ud over disse 3 fisk havde Ole endnu kontakt, som ikke blev hængende.

Ole fiskede sine Snurrebasser på et modificeret releasetackle med kun én trekrog, og det virkede som forventet godt, og 3 ud af 4 fisk må siges at være tilfredsstillende.

Efterårsfiskeriet er så småt kommet i gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar