onsdag den 9. januar 2013

En lille stime grønlændere


Fangstrapporterne triller ind i en lind strøm i øjeblikket, og det er jo en fornøjelse at se, hvordan det milde vejr har skabt aktivitet hos både fisk og fiskere. Sådan har det ikke været de sidste 3 vintre, og nu lover DMI desværre vinter igen, men man kan jo kun krydse fingre for, at det bliver kortvarigt. Heldigvis er vandtemperaturen høj for årstiden, og det hjælper lidt på det.

Nicolaj Kaas var i weekenden taget på Stevns sammen med sin far, i håbet om at støde på nogle forårsramte  havørreder. Det skulle imidlertid vise sig, at der skulle arbejdes for sagen, og først efter 3 timers fiskeri fik Nicolajs far den første fisk på sin 15 grams Filur. Nicolaj anfører i sin rapport, at hans far som regel holder et bedre fangstgennemsnit end sin søn, til en vis irritation for Nicolaj forstås.

Nicolaj forsøgte sig med et bredt spekter af forskellige blink og gennemløbere, og til sidst begyndte han at bruge blink med pangfarver, og i første kast med en orange Sølvpil fik han en grønlænder. De 2 følgende kast gav yderligere 2 grønlændere, og derefter var stimen væk igen. Alle fisk blev genudsat.
En dejlig dag på Stevns, slutter Nikolaj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar