torsdag den 2. februar 2012

Limited Edition 2012 er på trapperne


For snart 14 dage siden afleverede jeg godt 300 stk. woblere til Ole Gregersen, og disse er nu ved at blive malet efter alle kunstens regler. Der er godt 200 stk. OLR Tobis, og som noget nyt ca. 100 stk. OLR Kutling, som er en wobler med de samme egenskaber som OLR Tobis, men i en kort model og en vægt på ca. 15 - 16 gram.

Om woblerne kan siges følgende:

- OLR Tobis vejer 19-21 gram
- OLR Kutling vejer 15-16 gram
- Da der er tale om håndlavede woblere vil der forekomme små skønhedsfejl i form af små huller efter luftbobler i forbindelse med støbningen, samt andre små uregelmæssigheder af kosmetisk art, der ikke har betydning for woblerens egenskaber.

Woblerne leveres i følgende farver:

- hvid/oliven/sort (tobis farven)
- crystalina/oliven
- Guld/flourød
- hvid med sølv ryg

Woblerne sælges denne gang i 2 grejbutikker, nemlig hos Sport Dres på Frederikssundsvej, samt hos Grejbutikken i Sct. Jørgens Park, Næstved.
Ole Gregersen har idag meddelt mig, at der vil blive leveret lige knap 150 woblere til hver butik, heraf ca. 100 OLR Tobis, og ca. 50 OLR Kutling, og woblerne vil være at finde i butikkerne fra fredag den 17. februar 2012   Den vejledende udsalgspris vil være kr.79,- pr. stk.

Det understreges, at der alene er lavet disse ca. 300 stk., der bliver ikke lavet flere i år, og det nytter således ikke at rette henvendelse til hverken Ole Gregersen eller mig, for vi kan ikke hjælpe med yderligere eksemplarer.

Det understreges også, at der ikke er tale om en universel vidunderagn, men om en hjemmelavet kystwobler, der under de rette forhold kan fange fisk - ganske ligesom tilfældet er med andre kystwoblere og blink på markedet.

1 kommentar: