mandag den 10. april 2017

Flot PR fisk

Efter de sociale mediers indtog har det stået lidt sløjt til med fangstrapporter på denne blog, men det sker da en sjælden gang, at en bruger indsender en rapport - jeg har modtaget denne fra Mads, der var en tur på Stevns i marts måned:


Den 18. marts havde jeg planlagt fisketur til Møn. Afsted tidlig morgen, og klar til fiskeri kl. 8.00. Det skyet, og der var sidevind på kysten ved Pomlerende. Vandet var klart. Desværre oplevede jeg ikke den mindste bidelyst. Samtidig blæste det op, og jeg mistede derfor også lysten, og besluttede at køre mod Allerød kl. 13.00. På vejen hjem kørte jeg af de små veje forbi Præstø, bl.a. for udse nye fiskeområder. På denne måde gik gik vejen tæt forbi Stevns. Samtidig begyndte vejret at blive mildere, og jeg besluttede derfor at give fiskeriet endnu en chance. Først standsede jeg op ved det sydlige Stevns. Her var der mange ude for at fiske. Da jeg steg ud af bilen kom en frustreret fisker op til sin bil med meldingen om, at der ikke var fisk. Jeg kørte derfor videre til en anden plads på Stevns, hvor jeg havde hele kysten for mig selv. Der var let sidevind, og vandet var godt grumset. Efter en ½ times fiskeri fik jeg et tungt hug, og efter ca. 10 minutters fight landede jeg min personlige rekord på 4,5 kg og 70 cm. Normalt fisker jeg primært med et blankt eller blåligt søm. Men i dagens anledning havde jeg valgt det ambulancefarvede blik (sort/rød med en flouroserende stribe).


Jeg begyndte mit havørredfiskeri for 4 år siden, da en ven spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at komme ud for at fiske efter havørred. Turen gik Stevns, og han fangede en meget stor havørred. Siden har jeg fisket efter havørred, og nu selv med en flot fisk.

Med venlig hilsen

Mads Lindberg Christiansen

1 kommentar:

  1. Stort tillykke til Mads med hans ny PR. En super flot blankfisk :O)

    MVH Jan Svendsen

    SvarSlet