lørdag den 28. marts 2015

Grov blankfisk


Der tikkede lige en mail ind for kort tid siden - en af de gode!

Kim Pedersen og makkeren, Thomas, begge fra det vestjyske, har tabt deres hjerte til Falster og Østersøens store blankfisk, faktisk så meget, at de hvert år tager til sydhavsøen for at fiske - og sommetider bliver det til flere ture på et år.

Denne gang blev det en af de gode ture, for det lykkedes Thomas at kroge og lande en superflot blankfisk på hele 5,4 kilo fordelt på 76 cm - taget på OLR Tobis i tobisfarven.

Thomas har sendt denne beretning:

Hej Ole

Efter en dag med flere flyt fra plads til plads endte vi ved Gedser. Efter at have fisket med søm og bombarda uden det store held, besluttede Kim at bytte til wobler i tobis farver. Efter 2 kast var der kontakt og efter yderlige par kast landede Kim en. Spurgte pænt hvad han brugte, og måtte indse at Kim stod alene med guld grejet. Men vel forsynet på vandet som han er og med pant i min (som lå i grej kassen ved bilen) lånte han mig allernådigst en.

Så startede festen. Kim landede 3 fine fisk imens jeg tog en men mistede et par stykker. Kim dømte kaffe pause og ville ind og afrime, men ombestemte sig da jeg ikke havde nogen som helst intention om skulle nogen steder mens det huggede. 
5 min senere helt ude huggede dyret , vendte hovedet mod bunden og stod med haleviften over vandet så havde selv Kim glemt at han skulle tisse. Efter 5-8 min hvor vi var tilskuere til hvad den ville begyndte vi stille og roligt at tro på at vi havde en chance. Den tog 4 udløb og var helt ude af vandet i et af udløbene. Panikken steg lidt da den gik efter et par store sten, men med hjælp fra Kim lykkedes det os at lande dyret........ 76 cm 5,4 kilo og i meget flot kondition

Personlig rekord
Thomas Ahler


Dagen bød på yderligere 6-8 fisk, alle over 50 cm, til Kim og Thomas, og alle fiskene blev fanget på den nævnte wobler.

Stort tillykke med den flotte fisk - den er velfortjent efter så lang en køretur!

1 kommentar:

  1. Det er en rigtig flot havørred fangst,ja det er altså også fortjent efter den lange tur.Stort tillykke med den store havørred også med de andre fangster..

    SvarSlet