mandag den 24. november 2014

Weekend på Bornholm

Hårdt vejr på klippeøen

Ole Gregersen tilbragte den netop overståede weekend på Bornholm sammen med Bethesda-veteranerne og deres fiskevenner, et arrangement han var inviteret til af Jesper Schiøtt, Sport Dres Bornholm. En ren herretur og en tradition gennem de sidste 8 år.

De startede fiskeriet på sydkysten om lørdagen, med perfekte vindforhold og flere blanke målsfisk, men ingen af de store kom på land denne dag.

Søndag tog vinden til, hvilket vanskeliggjorde fiskeriet på sydkysten, så andre pladser blev besøgt på østkysten.

Se, det er hardcore kystfiskeri

Da weekendens fiskeri var forbi kunne regnskabet gøres op, og der blev hjemtaget ialt 16 fisk med den største på lige over 2 kilo, så fiskeriet kan ikke betegnes som blændende.
Ole fik 4 fisk, heraf 2 på 40 cm og 2 på 47 cm.

Fin blankfisk på OLR Slim i alu/sort

For Oles vedkommende var det Snurrebassen Slim str. 3 i sølv og den nye farve Alu/Sort, samt OLR Slim i Alu/Sort, der hev fiskene hjem denne weekend. Ole fiskede udelukkende med releasetackle monteret med en enkelt trekrog, og det virkede perfekt.

Den nye Alu/Sort bemaling fra OG Paint

En af de andre deltagere, Kasper Nørregård, brugte ligeledes releastackle, og det gav fisk, også selv om han efter det oplyste blev mobbet på grund af sine tackler - men den der ler sidst ler som bekendt bedst.

Kasper "Release" Nørregård med et par fine fisk på 1,7 og 2,0 kg

Og sidst men ikke mindst - Per Bugge kunne også:Ingen kommentarer:

Send en kommentar