tirsdag den 4. februar 2014

OLR 2014 Limited Edition


Så har maleren netop meddelt, at han så småt er ved at være klar til at sende årets produktion af OLR woblere ud i udvalgte butikker.

Der er tale om de velkendte modeller, OLR Tobis 20-21 gram, OLR Kutling 16-17 gram, OLR Tobis Slim 13-14 gram, samt som noget nyt, OLR Kutling UL 7 gram, sidstnævnte i meget begrænset antal og KUN hos Sport Dres København.

Woblerne fås i de viste farver, hundestejle, sort/hvid (væksthusfarven p.g.a. pigment), oliven (tobisfarven), samt smaragd.Jeg vil, i lighed med tidligere år, gøre opmærksom på følgende:


 • der er tale om et 100 % håndlavet produkt, som i fremstillingsprocessen er håndteret mere end 50 gange pr. stk.
 • der kan i nogle af eksemplarerne forekomme mindre uregelmæssigheder i overfladen, typisk små lufthuller. Dette har ingen indflydelse på woblerens egenskaber.
 • woblerne er fremstillet i et holdbart materiale, men de kan ikke holde til hvad som helst, f.eks. holder de ikke til, at man putter 4 tynde woblere i baglommen, og derefter sætter sig ind i bilen. De kan heller ikke holde til at blive slået ned i stenene på stranden - og det kan din stang iøvrigt heller ikke!
 • sidst, men ikke mindst, så er der i de sidste måneder opstået en vis forvirring hos nogle over, hvad der er OLR produkter og hvad der ikke er. OGP og jeg har i den forbindelse desværre konstateret, at der er dukket enkelte mere eller mindre veludførte kopier op. Da hverken OGP eller jeg ønsker at blive associeret med kopiprodukter, hvis kvalitet eller mangel på samme vi ikke kan stå inde for, præciseres det hermed, at OLR woblere er forsynet med OLR-initialerne. Hvis disse initialer ikke er tilstede, så er det ikke en OLR wobler. Er man i tvivl, så kan man rette henvendelse til en af os.
 • Hverken OGP eller jeg fremstiller og sælger woblere udført i træ og med indlagt messingrør.
OLR woblerne vil blive udbudt til salg i følgende butikker fra torsdag den 13. februar 2014:

 • DS Angelsport-center i Flensburg, Tyskland
 • Jagt og Fiskerimagasinet, København
 • Aktiv Fritid, Køge
 • Sport Dres, Bornholm
 • Sport Dres, København

Vejl. udsalgspris vil være 100 kr. - dog ikke for Kutling UL, som i kraft af sin størrelse vil være lidt billigere.
Priser kan oplyses hos de respektive butikker.

Der er i lighed med tidligere alene tale om et begrænset antal, og der kommer ikke flere i år.


8 kommentarer:

 1. Fås alle 4 slags woblere i alle 4 slags farver, eller er f.eks smaragdfarven kun på OLR Tobis-wobleren f.eks

  SvarSlet
 2. Er der lavet lige mange af alle woblerne undtagen OLR ul kutling, og er der lige mange i hver butik? Hvor mange er der i hver butik?

  SvarSlet
 3. Nej der er ikke lige mange af hver farve, og antallet af woblere, hvad enten det er i den enkelte butik eller det samlede antal holder vi for os selv.

  SvarSlet
 4. Uden at have nogle tidligere eksemplarer at sammenligne med, så vil jeg sige good job!! De føles solide og malingen fremstår flot... Så jeg glæder mig til at kyle dem ad helvede til ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg håber du fanger den store - og i så fald vil jeg da gerne høre om det!

  SvarSlet
 6. Først og fremmest vil jeg sige tillykke med vel udført arbejde. Jeg har været heldig at få fingre i et par stykker af UL 7g. Kvaliteten er i top - den kaster fantastisk og har en flot gang i vandet. Derfor gør det også ekstra ondt, at jeg i dag mistede den ene af de 2 jeg har, til et massivt bundbid i Sluseholmen. Der skulle gå 10 minutter med forgæves forsøg på at vriste den fri, førend jeg var nødsaget til at kappe linen.
  Så jeg håber virkelig at vi bliver forkælet med muligheden for at købe denne top kvalitets wobler igen i fremtiden :)

  Mvh.
  Carsten Malmros

  SvarSlet
 7. Nu vil man jo ikke gå ud og miste sin nye gennemløbswobler. Sådan en fin en, skulle gerne holde noget tid, men har mistet 2 salty woblere for nylig, som følge af et bundhug. Jeg bruger altid palomarknude på power pro fletline. Gennemløbere monterer jeg, enkelt, med perle og krog, ingen springringe. Er der mon nogle yderligere sikkerhedsforanstaltninger man kunne tage i brug? - På forhånd tak.

  SvarSlet