lørdag den 15. juni 2013

Sommer update


Sommeren er som bekendt ikke ligefrem højsæson for kystfiskeri, ikke fordi det ikke kan betale sig, men nok mest fordi det jo er mørkets gerninger, hvilket kræver at man investerer noget af sin nattesøvn i projektet. Når man som jeg har passeret de 50, så falder lysten til at rave rundt på kysten i mørke som regel væsentligt, og jeg personligt bruger sommerperioden til andre gøremål, som har måttet vige for fiskeriet på andre tider af året.
At jeg ikke er den eneste, der sætter fiskeriet lidt på pause, afspejler sig selvsagt også i aktivitetsniveauet her på bloggen, men den opmærksomme læser vil have bemærket, at jeg løbende laver små opdateringer på hovedsiden, og herunder indsætter nye billeder m.v.

* * *

Mili Saric er en af de kystfiskere, der ikke trykker på pauseknappen om sommeren, og han har i de første 14 dage af sommeren haft et par gode aftener/nætter på forskellige kyststræk på Stevns, hvor han har fanget en stribe fine fisk.
Mili beretter, at han på en af turene mistede en stor fisk på anslået 5 - 6 kilo, som efter ca.15 minutter lang fight svømmede rundt om en sten, hvilket medførte at linen blev slidt over.
Jeg røber ikke for meget når jeg siger, at Mili eksperimenterer en del med sit endegrej, og på de seneste ture har Mili haft succes med Hugormen i hundestejlefarven fra OG Paint.

* * *

Det sker desværre jævnligt, at lystfiskere og andre bilister, som parkerer på de offentlige p-pladser på Stevns, udsættes for indbrud i bilerne.
I tirsdags, den 11. juni, skete det igen, idet en parkeret bil ved Holtug Gl. Kridtbrud, fik knust sideruden med en stor sten, hvorefter gerningsmanden fjernede en jakke og en kikkert fra bilen.
Mange lystfiskere har i dag grej og beklædning for en mindre formue, og herfra skal i den forbindelse lyde en opfordring til, at man tænker sig om, og kun medbringer det mest nødvendige udstyr på turen. 
Undlad derfor at efterlade dyrt grej og beklædning i bilen, og hvis man absolut er nødt til dette, så sørg for, at det ikke kan ses udefra (hvilket iøvrigt er et krav hos de fleste forsikringsselskaber)


Fortsat god sommer!Ingen kommentarer:

Send en kommentar