mandag den 8. april 2013

3. gang er lykkens gang

 
 
Hej med jer

I formiddags var 3. tur i træk - de to foregående dage, har været dage uden fisk - sådan blev det ikke i dag. Var i vandet cirka 0830, det var totalt diset, lidt koldt og vandet meget stille - de fleste ville nok kalde vandet FOR kedeligt - jeg har opgivet at blive klog på Havørreden, her efter 15 år, og jeg har fanget flere fisk i "kedeligt" vand. Allerede efter få kast, havde jeg et lille puf, jeg lavede hurtigt lidt spin-stop, det hjalp ikke og fisken fulgte bare med ind, lod wobleren dale til bunden og så blev den taget - lille målfisk, som kom hurtigt ud igen - nå der er fisk, jeg blev på pladsen og efter yderligere, små 10 kast, kom et lille puf igen, denne gang hjalp spin-stoppet - nu var der for alvor fast fisk - stor fisk - normalt plejer fisk af den kaliber, nok at kunne prale med hvor højt de kan hoppe, men ikke den her. Så lige i starten tænkte jeg at det var en nedgænger, men kom hurtigt på andre tanker, da den besluttede at rulle kraftigt i overfladen, da kunne jeg se den kridhvide bug - stor overspringer - efter små 10-12 minutter, måtte den dog i nettet, efter diverse mindre udløb - stort set hele fighten foregik ved at fisken hele tiden bare gik mod bunden i hårde ryk, normalt ikke noget der ender godt, men enkeltkrogen var solidt ankret i saksen, det kunne jeg tydeligt se, de gange jeg havde den tæt på, så den fik bare lov at "gasse" af.

 Endnu engang faldt fisken for min egen hjemmelavede gennemløbswobler JL1 i farven Oliven/Cream - den vejede 4,4 kilo og var 73 cm lang.

Knæk og bræk Jesper

2 kommentarer:

 1. Stort tillykke, smuk fisk.
  Jeg har også haft flere ture i træk, hvor der har været nul fisk, og ingen jeg har mødt, har fået nogen. I dag var der dog kontakt med 3 fisk, men de røg alle igen efter få sekunder.
  Lad os håbe, at din flotte fisk er et massivt forårstegn.

  Hilsen Erik

  SvarSlet
 2. Hej Larsen

  Man er godt kørende, hva ;o)
  Endnu en fin fisk, du har hapset der. Tillykke

  /Jan

  SvarSlet