fredag den 23. december 2011

Glædelig Jul og Godt Nytår

Så blev det atter den tid, hvor julefreden forhåbentlig snart sænker sig over land og by. Det seneste år har, set i det bredere perspektiv, stået i finans- og gældskrisens tegn, og i forhold til vores hobby, kystfiskeriet, så har debatten på diverse lystfiskerfora været præget af sortsyn med hensyn til fremtidens fiskeri. Mange har oplevet et svigtende fiskeri de senere år, og måske særligt de sidste 2 år, og miljøpolitikken - eller måske snarere manglen på samme - har været udråbt til den store synder.

Der er ingen tvivl om, at miljøet trænger til en opstramning, men det er som om man glemmer, at vi de sidste 2 år har haft noget der ligner isvintre, med deraf manglende mulighed for fiskeri i flere måneder, og derfor også en negativ temperaturmæssig påvirkning af forholdene i det kystnære område. Det har utvivlsomt en stor betydning for det fiskeri vi normalt kender.

I skrivende stund er der intet der tyder på en gentagelse af de sidste 2 års vintervejr, så det bliver spændende at se, hvad den kommende forårssæson byder på. Man kan håbe på nogle mere regelmæssige fangster til de ihærdige, og det vil måske også kunne hæve stemningen en smule.

Hvad denne side angår, så vil jeg bestræbe mig på fortsat at udvikle og forbedre den til glæde for de, der måtte have den interesse.

Jeg kan også allerede nu afsløre, at der i det tidlige forår kommer en OLR Tobis limited edition 2012, men det skal også anføres, at der er tale om et meget begrænset antal.
Mere om det i det nye år.

Stevnsfisker.dk ønsker hermed læserne en glædelig jul, samt et godt og fremfor alt et fiskerigt nytår.

Tak for snakken til de jeg har mødt i løbet af året.

4 kommentarer:

  1. Hej Ole - og alle andre på Stevnsfisker.dk

    Tak for året som snart går på hæld - og tak for alle de hyggelige stunder på kysten ;O)

    Jeg ser frem til en ny sæson, hvor der for mit vedkommende forhåbenligt bliver lidt mere tid til at gæste kysten.

    Tak til Ole for en SUPER side - i form af Stevnsfisker.dk ;O)

    God Jul og godt Nytår til alle venner og bekendte omkring kystfiskeriet.


    Mvh Svendsen

    SvarSlet
  2. Hej Ole

    Fortsæt endelig den gode stil på hjemmesiden.

    Glædelig jul og må i alle få flex på klingen i det nye år.

    Mvh Liisborg

    SvarSlet
  3. Vil den denne gang omfatte den korte version på 8,5 cm længde? Det bliver ihvertfald en begivenhed jeg ser frem, så mine eksemplarer kan suppleres.
    Mvh
    Torben Aagesen

    SvarSlet
  4. Det er endnu ikke besluttet, hvorvidt OLR Kutling, som den korte version kaldes, bliver en del af limited edition 2012. Det skyldes flere ting, men primært at det kniber gevaldigt med tiden til at lave disse woblere, samt det faktum at det mildt sagt ikke er særlig profitabelt, og derfor bliver der kun lavet et forholdsvis begrænset antal. Beklager, men det er kun for sjov, og når det ikke er sjovt længere så bliver der ikke lavet flere.

    SvarSlet