tirsdag den 12. april 2011

Mail fra en medfisker

En fiskeven og jeg var på kysten i går, idet jeg letsindigt havde stillet en mulig "succesoplevelse" i udsigt. Den slags skal man som bekendt afholde sig fra, for det går sjældent som man ønsker. Pludselig var der fisk under land, men det var en blanding af små blankfisk og lidt større nedgængere. Svendsen ankom lige midt i showet, og nåede at få del i løjerne med en enkelt fisk.
Desværre fik min makker, som også hedder Ole, ikke fisk i denne omgang, selv om det var formålet med turen, da han efter mange års pause skulle have banket rusten af. Men sådan er spillet jo, og endnu engang blev det bekræftet, at selv om man går med det samme endegrej, så er det ikke altid, at alle fanger noget når fiskene er på kastehold. Det er helt tilfældigt, hvem der får fisk.

Jeg har efterfølgende fået denne mail fra Ole:


Hej Ole
Tak for en dejlig eftermiddag ved vandet. Det var "skønt" at se dig og Svendsen fange fisk, så fik man da igen bekræftet, at man er en håbløs amatør. Nå men som I begge siger så sødt "det skal nok komme" eller "lige pludselig er den der..."., men nu har jeg luret jer af.....:-)
Tak fordi du gider tage dig af min "genoptræning" i det fantastiske lystfiskeri efter det lå stille i så mange år, at waders dengang var lavet i PVC. Som du så præcist har formuleret det: "dem kan du bruge, hvis du får vand i kælderen".
Vi ses i baghaven...

hilsen Ole A

Tak selv, Ole, det var hyggeligt. Når det gælder kystfiskeri efter havørred er vi alle amatører, og det eneste man kan sige med sikkerhed er, at fangsterne som regel er proportionale med indsatsen, og der skal lægges mange timer i det før man kender sin kyst.

Vi ses derude 

PS: da vi satte alle fisk tilbage i deres rette element i går vises et billede af en blank 3 kilos fra april sidste år;-)

1 kommentar:

  1. Hej Ole og Ole A

    Indledningsvis så tak for et par hyggelige timer ved vandet.

    Hvad der hugger hvor og hvornår, kan for en stor dels vedkommende tilskrives tilfældigheder. At der naturligvis også er andre faktorer der spiller ind, er selvfølgelig et faktum. Men én ting er sikkert - flid og ihærdighed belønnes som bekendt. Og jo, "lige pludselig er den der" ;O)


    Mvh Svendsen

    SvarSlet