onsdag den 20. april 2016

Rette sted og rette tid

Overskriften på denne post beskriver i al sin enkelthed hvad kystfiskeri efter havørred går ud på, for hvis ikke man kan finde fisken, så bliver fiskeriet en lang ørkenvandring. 
Jesper Vaabengaard og makkeren Troels ved lige præcis hvad rette tid og sted er, og det har de bevist igen og igen de sidste par måneder, med rigtig flotte resultater til følge.

Jesper fortæller:

Aktiv fritids kystcup 2016

Min makker Troels og jeg avde sat os for at deltage i dette års konkurrence, da vi over det sidste lange stykke tid havde oplevet et godt stabilt fiskeri.

Lørdag morgen var vi fremme på pladsen kl. 5.00, allerede efter få kast var der fast fisk. Der var meget aktivitet i vandet, og vi så jævnligt fisk ude af vandet. De næste timer fik vi landet en del fisk, og sørme om ikke endnu en af de Stevnske havørred indhalerede wobleren. Den huggede helt ude i kastet, og lavede nogle fuldstændig vanvittige udløb, jeg tror vidst også i kampens hede, jeg fik givet udtryk for at den da uden tvivl måtte passere 7-8 kilo. Efter en heftig fight, kunne Troels nette en flot fisk på 73 cm 4,59 kilo. Det mest bemærkelsesværdige var dog, at på siden af fisken sad der en ulækker karl, en såkaldt Lampret - et væsen der mest af alt minder om et kryb fra en dårlig gyserfilm.

Morgenens resultat blev således til 13 flotte fisk, som alle på nær den store blev genudsat.

Om aftenen var vi nødt til at tage afsted igen. Det blev til 5 stk, hvoraf Troels tog en flot fisk på 3,34 kg.

Vi var begge så heldige, at havne på henholdsvis 2, og 5. pladsen.

Alle fisk blev iøvrigt taget på OLR Tobis, i farven sort/hvid. Selvfølgelig monteret på release tackle.

Godt gået begge 2 - tillykke med de flotte fisk og præmierne!

1 kommentar:

  1. Jeg syntes lige de 2 lystfiskere skal have et kæmpe stort tillykke med de flotte havørred fangster.Man kan jo se det hele er gået op i en større enhed,tillykke med det.

    SvarSlet