tirsdag den 2. oktober 2012

Flotte fisk til flittig fiskerJeg har fået en mail fra Jesper Jensen, der er en særdeles flittig kystfisker, og som et bevis på at flid belønnes har Jesper i løbet af de sidste 14 dage fanget 8-10 fisk på kysten, hvoraf mindst 4 er rigtig fine fisk på mellem 2,5 og 3,4 kilo.
Jesper beretter, at han mistede en større fisk, ligesom der var en fisk af stor kaliber med inde at vende ved stangspidsen.

I al beskedenhed, så har Jesper fanget alle fiskene på en OLR Tobis i farven Hvid/Oliven/Sort - i daglig tale kaldet tobisfarven, for Jesper har tabt sit hjerte til denne wobler, og fisker stort set ikke med andet.

Det er jeg naturligvis glad for, idet jeg jo har brugt megen tid på udviklingsarbejdet med denne wobler, og det er altid den ultimative anerkendelse for det arbejde man har gjort, når andre også kan se en ide i det og det tilsyneladende også kan fange fisk.

Men jeg vil endnu engang understrege, at denne wobler ikke er et stykke universelt endegrej, der under alle forhold fanger fisk, for det er altid det stykke endegrej der er vådt, som fanger fisken, uanset om det hedder det eller det andet. Det gælder om at være derude og give det en chance, og det er Jespers fiskeri et godt eksempel på. Man skal være der - og man skal finde fisken - derefter er det ikke så svært.

Fiskene er stadig kun letfarvede, og de kan endnu lures, men der er mange såkaldte "markeringshug", hvor fisken ikke bliver kroget, men som tiden går bliver det sværere og det er vel også fint nok, for fiskene er jo på en vigtig mission, og om ikke så længe vil nogle velkonditionerede blanke overspringere kunne træffes blandt de farvede.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar