torsdag den 20. oktober 2011

En god morgen !


Koldt klart og ikke en rynke på overflade, var det syn der mødte os ( Jesper og jeg ) da vi gik i vandet ved solopgang, ikke just det vejr der plejer at kaste mange fisk af sig.Jesper med en hugorm som avn og jeg skulle prøve en af de roste Kinectic UV 360........ så vi var klar.
I andet kast var der fisk hos Jesper, en fin 2 kilos blank fisk, I femte kast var der fisk igen, denne gang en mørk hanfisk som blev nænsomt genudsat.Vi gik lidt længere op af kysten og snart var der flex hos Jesper igen, en stor flot hunfisk som nu forhåbenligt er nået op i åen.Jeg havde endnu ikke mærket noget, men fiskede videre med det " fantastiske blink " Så er den der igen ! lød det over fra Jesper ( nu var det sgu ved at være lidt trættende ;-) endnu en stor ca. 4 kg brun hanfisk blev kranet ind og genudsat, jeg fiskede sammenbidt videre med UV 360.
Glemte jeg at fortælle at jesper ind imellem havde mistet 2 fisk også !!!
Så var det pause og ikke mere Kinctic UV 360 , på med en sort fladbuk og ud igen.
Så er der fisk lød det igen fra jesper, kom her over ! og jeg må indrømme jeg rykkede lidt tættere på og endelig var det min tur BANG helt ude i kastet så var der fast fisk, flot blankfisk ude af vandet 2 gange og så løs line !! Så var det ved at være tid til en tudekiks men inden jeg fandt den frem var der hug igen og denne gang fik jeg styr på den og kunne figte en dejlig knap 3 kilo´s blank havørred på tasken.
Jeg tror nok Jesper fangede flere fisk, men jeg holdt op med at tælle...... ;-) Min dag var reddet.
En pragtfuld morgen hvor jeg ikke tror Jesper og jeg på noget tidspunkt var mere en 10 m fra hinanden, og alligevel var der forurolignende stor forskel på vores fiskelykke.
Held - talent - valg af agn...osv ! Jeg ved det ikke ? TIL SALG : Kinectic UV 360 18 grams
Vi ses derude !
/Jan Jaszczak

2 kommentarer:

 1. Hej Jan og Jesper. Tillykke med de flotte blankfisk, det er ikke så tit man render på de blanke i disse dage. Selve sceneriet er vi nogle der kender alt for godt - én fanger det hele, mens den anden kun fanger lidt, og det behøver ikke at have noget med blinket at gøre, men at fiskene kun findes på et meget begrænset område.

  Men bortset fra det, så kunne jeg nu heller ikke drømme om at bruge den der 360-ting, det er jo blot en modificeret Fladbuk.

  SvarSlet
 2. Bare det snart var mig... Jeg syntes der er langt imellem fiskene.

  Men flot fangst og godt at høre en test på det nye UV 360

  Hilsen
  Morten fra Køge
  mk@youmail.dk

  SvarSlet