tirsdag den 12. februar 2013

OLR Limited Edition 2013

Klik for større billede

Så er der efter mange måneders slid ved at blive lagt sidste hånd på dette års udgivelse af OLR produkter.
I år er der "en lille ny", nemlig OLR Tobis Slim, som er en 14 grams tobisimitation,  med præcis de samme egenskaber som dens "storebror", bare mindre og lettere. Den kan naturligvis bruges hele året, men kan især anbefales når fiskene ikke er til store fødeemner. Herudover er det OLR Tobis 20-21 gram, samt OLR Kutling 16-17 gram.

Tobis modellerne har nu fået "tobismønster", og de fås alene i de 4 farver man kan se herover, nemlig "Sild", S/H, Hvid/Oliven/Sort, også kaldet Tobisfarven, samt farven "Hundestejle", og som de fremgår af billederne har Ole Gregersen igen tryllet med indbydende farver i mat look og flot finish.

Klik for større billede

Produkterne vil være klar i 3 forskellige butikker fra torsdag den 28. februar, og det understreges, at der alene er tale om et meget begrænset antal, og der kommer ikke flere i år.
Woblerne sælges i følgende forretninger:

Sport Dres i København
Aktiv Fritid i Køge
Grejbutikken i Næstved

Prisen vil være 100 kr. pr. stk.

Klik for større billede

I lighed med tidligere, så gøres der opmærksom på, at disse woblere er håndlavede fra start til slut, og små skønhedsfejl kan forekomme, ligesom der kan være små variationer i bevægelsesmønsteret og vægten. Ingen af disse variationer har nogen indflydelse i forbindelse med fiskeriet.

Hverken Ole Gregersen eller jeg ligger inde med et reservelager af disse woblere, og det er derfor formålsløst at skrive til os for at få yderligere eksemplarer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar