fredag den 30. marts 2012

OLR Tobis slog til på Falster


Jeg fik forleden en mail fra Kim Pedersen, der til daglig bor i Vestjylland. Han var en af de hurtige, der nåede at købe nogle OLR Tobis hos Sport Dres i det tidlige forår, og så gik turen ellers til det østlige Falster for at prøve kræfter med Østersøens sildeædere.

Det er en lang køretur, men det lønnede sig, for pludselig blev wobleren taget ca. 60 meter ude i et knaldhårdt hug, og efterfølgende en god fight som blev afsluttet med landingen af en rigtig flot blankfisk på 4,1 kilo fordelt på 69 cm, og altså en konditionsfaktor på 1,25 efter Fultons formel.
Med til historien hører, at Kim kort efter mistede en fisk i tilsvarende størrelse, og han så også flere fisk i overfladen, så der var fisk under land - og det er jo helt perfekt når man er kørt så langt.

Som ophavsmand til wobleren er det en fornøjelse at få feed back på det arbejde man har lavet, og især når det er en fisk som denne.

Stort tillykke til Kim med den flotte fisk.

Jeg hører gerne fra andre brugere af OLR Tobis, så hold jer endelig ikke tilbage.

1 kommentar:

 1. Hej Ole,,Ville egentligt have nævnt det tidligere. Men Torsdag den 23 marts tog jeg endnu en fyraftens tur til det sydlige Stevns.
  Efter at have fisket en halvanden til 2 timer med Snurrebassen, valgte jeg OLR Tobis i hvid med sort ryg. I et af de første kast sad en grønlænder på ca 45 cm. lidt senere gentog kunststykket sig. Begge fisk blev afkroget i vandet.
  Så jo,,de virker skam fortrinligt...
  Og også et tillykke til Kim med den pragtfulde blankfisk..
  neps99
  Morten Nielsen

  SvarSlet