søndag den 11. marts 2012

En af forårets blanke


Hej Ole

Hermed en fangstrapport fra gårsdagens fiskeri.

Dagens tredie plads blev fisket af sent om eftermiddagen, efter de to foregående pladser vi havde gæstet, ikke havde kastet så meget som synet af en havørred af sig.

Efter en halv times intensiv fiskeri, var der pludselig en mindre markering på min Bornholmerpil derude - som svar, en varieret indspinning med endnu en markering på gennemløberen tilfølge - efterfølgende gav jeg den næsten totalt spinstop, men også kun næsten. Sekundet efter et meget kontant hug - tilslag og fast fisk. I den stærke strøm kunne havørreden levere en forrygende fight, med flere kraftfulde udløb undervejs - en sand fornøjelse.
Efter en relativ tung, men forholdsvis udramatisk fight, var havørreden træt og klar til Kejsen. Jeg kunne herefter nette og lande en fin blankfisk på 2,7 kg. og 58 cm.

Det som umiddelbart sprang mig i øjnene, var en kraftigt beskadiget/deformeret hale - ligesom fiskens rygfinne også var en smule deform.
Desuden havde fisken intet maveindhold - not what so ever.

Inden dagen gik på hæld, gav fiskeriet endnu en fangst i form af en fisk på lidt over målet, som naturligvis nænsomt blev genudsat.

mvh Svendsen

1 kommentar:

  1. Hej Jan

    Det hjalp at få banket rusten af kastearmen, hva?
    Tillykke med fangsten - en rigtig god og velkonditioneret fisk, også selvom den er lidt "Pelle Haleløs".

    Vi ses derude;-)

    SvarSlet