onsdag den 10. oktober 2012

Storfisk på OLR Tobis og andet nyt

 

På Fiske Avisens webside under fangster kan man se en stolt fisker med en flot havørred på hele 6,6 kilo fordelt på 83 cm, der blev fanget på Stevns i lørdags. Fisken blev ifølge fangstrapporten taget på en OLR Tobis
Du kan læse fangstrapporten og nyde billederne her http://fiskeavisen.dk/FANGSTER/a.htm?catchid=1087
Stort tillykke til Jannick Nielsen med den flotte fisk.

Jeg har gennem længere tid fået talrige henvendelser omkring OLR Tobis og OLR Kutling, idet alle gerne vil købe eksemplarer af disse, men jeg må uden undtagelse skuffe folk, for jeg ligger ikke inde med et lager af woblere. Det er og bliver et hobbyprojekt, og det sætter naturligvis sine begrænsninger. Det har aldrig været meningen, at disse woblere skulle sælges kommercielt, og derfor er der også tale om et meget begrænset antal, primært fordi selve arbejdsprocessen er så langsommelig og omstændelig, at der ingen fortjeneste er ved salg når regnskabet gøres op. Det ER kun for sjov - men det er jo til gengæld også rigtig sjovt når en glad fisker kan fremvise sit livs fisk, fanget på noget vi har lavet.

Til de utålmodige er der imidlertid godt nyt, for jeg har brugt de sidste 4-5 måneder på at fremstille næste års udgivelse af OLR woblere, og disse er nu afleveret til Ole Gregersen, OG Paint, der skal bruge resten af året på klargøring og maling af woblerne (ind i mellem alt det andet arbejde med at lave endegrej til lystfiskerne).
Ja, håndlavet kvalitet tager tid, og derfor vil woblerne først være klar til levering i løbet af februar 2013.

2013 udgivelsen byder på en nyhed, der samtidig er med til at markere Stevnsfisker.dk´s 5-års jubilæum.
Men mere om det i januar måned.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret om udgivelsen, så kan du tilmelde dig og følge bloggen på mail når der er nye opdateringer.

1 kommentar: