fredag den 24. februar 2012

Flot overspringer

Enhver garvet kystfisker ved, at det kan være særdeles givtigt at være på pletten når isen bryder og det bliver mildt i vejret.
Det ved Milivoj Saric, så han var på pletten da det igen blev muligt at fiske, og det lønnede sig for han havde ikke fisket ret længe før hans gennemløber blev taget hårdt af en god overspringer, som først overgav sig efter ca. 15 minutters fight. Fisken gled i nettet, og knæk sagde netrammen, som tilsyneladende havde en "blød plet". Men på land kom fisken, en dejlig lynende blank overspringer på 68 cm, og som en medfisker vejede til 4,7 kilo - en konditionsfaktor på 1,49! Fisken faldt for en bred Bornholmerpil i Svendsen-farven.

Milivoj beretter om flere fisk på pladsen gennem det meste af dagen, og han fik da også endnu en blankfisk på ca.  2 kilo samt en del mindre fisk omkring målet.

En overspringer af den kaliber er ikke en fisk man fanger hver dag, og mange må nøjes med at drømme om at fange sådan en bombe, men det hører også med til historien, at Milivoj investerer ganske megen tid på kysten, og flid betaler sig som bekendt.

Stort tillykke med den flotte fisk.

1 kommentar:

  1. Ja han er sku god saric. har lige snakket med ham... Flot fisk:-)

    SvarSlet