onsdag den 17. juli 2013

Hugvillige fisk i sommervarmen


Det snart "faste" indslag her på bloggen, Milivoj Saric, var på kysten i går i den tiltagende sommervarme. På den første plads fik han 3 fisk på land, og mistede en god fisk under fighten. Herefter døde fiskeriet ud, så Mili skiftede plads, og på den plads var minsandten også fisk.

Mili fik 2 fisk på omkring kiloet, som begge blev genudsat, og for lige at sætte et værdigt punktum for dagen, så sluttede Mili med en letfarvet sommerfisk på hele 4 kilo og 74 cm.

Der er jo egentlig ikke noget mærkeligt i det, men man bliver alligevel lidt overrasket over, at fiskene allerede  her i juli måned er begyndt at blive farvede, og det bringer i hvert fald en erindring om, at efterårs sæsonen ikke er så langt væk som man skulle tro.

Alle fiskene blev taget på en Hugorm - en gennemløber som Mili er blevet meget glad for denne sommer.

2 kommentarer:

  1. Hej Tillykke til Mili med den flot fisk, det siger bare så meget at der kan fanges fisk når det er sommervarmt, de må da være taget langt ude eller et sted med god dybte og strøm !
    Utrolig smuk sommerfisk ved du hvad tid på dagen den er taget Ole eller er det en hemmlighed ? Hugorm er jo også en fantastisk lille dræber er selv fan af det lille kræ =)

    Mvh
    Christoffer

    SvarSlet
  2. Jeg kender ikke det præcise fangsttidspunkt, men de fleste fisk Mili har fanget denne sommer er taget fra omkring middag og frem mod solnedgang.

    SvarSlet